Jak používat pracovní plochu HolsterTop™

Zdravíme Vás

V tomto článku si ukážeme tipy a triky, které Vám usnadní každodenní práci na žebříku. Většina těchto tipů se týká pracovní plochy HolsterTop™, která je exkluzivní na sklolaminátových jednostranně schůdných žebřících a schůdcích Werner.

Tip 1 - Otvory, které jsou umístěny na pravé straně pracovní plochy jsou určeny pro menší nářadí, jako jsou třeba šroubováky nebo menší kleště a jsou i dostatečně veliké pro silnější rukojeti větších kleští. Tato funkce Vám umožňuje odložit si nezbytné pomůcky tak, aby jste je měli vždy po ruce. Větší otvor uprostřed pracovní plochy je vhodný pro odložení kladívka nebo utahovačky či vrtačky a dalšího ručního nářadí tohoto typu a je geniální v tom, že rukojeť vašeho ručního nářadí budete mít směrem k vaší ruce.

Tip 2 - Na zadní části pracovní plochy se nachází malý háček, tato vychytávka je určena pro pověšení plechovek na barvu. Stačí plechovku zavěsit a můžete natírat přímo z ní. Je to jedna z menších funkcí, ale rozhodně je brilantní.

Tip 3 - Jedná se o centrální kruhy na pracovní ploše, tyto kruhy jsou určeny také pro odložení plechovky na barvu v případě, že stojíte výše na žebříku. Kruhy jsou vyrobeny na velikost standartních evropských objemů. 

Tip 4 - Na levé straně pracovní plochy se nachází menší prohlubeň, která je určena pro odložení spojovacího materiálu.

Tip 5 - Taky znáte ten pocit, když musíte použít ruční nářadí, které není bez kabelové a vylezete na žebřík a zmáčknete spoušť a nic ? Podíváte se a zjistíte, že se odpojil kabel s prodlužovačky. Tak pro Vás mám ten správný tip - stačí si kabel omotat okolo nejvyššího bodu pro zpevnění žebříku a je to. A pokud máte dostatečně dlouhou prodlužovačku, tak si jí můžete zachytit za jednu z děr, které jsou určeny pro doplňky Lock-in a máte o problém postaráno.

Jak vidíte, sklolaminátové žebříky nejsou dobré jenom v tom, že jsou nevodivé k vůči elektřině, ale také mají multifunkční pracovní plochu HolsterTop™, která je velice účinná a zbaví Vás zbytečného cestování nahoru a dolů po žebříku. Pokud si říkáte, že je to stále málo, tak si prohlédněte naši nabídku chytrých doplňků Lock-in.