Zase další štafle ?

Asi si říkáte ,,zase štafle''. Co je na nich tak jiného? Tak já Vám odpovím na tuto jednoduchou otázku.

K tomuto porovnání použiji produkt Werner Sklolaminátové žebříky řady 716,717 a Hliníkové schůdky, které mají podobný úmysl.

Začneme od pracovní plochy. Určitě jste u nás na trhu již něco takového na nějakých žebřících zaregistrovali. Značka Werner má ale patentovaný systém HolsterTop ™(pracovní plochu),kde tento systém je už při prvním zhlédnutí bytelnější, ale i mnohem více prostorově použitelnější a zároveň velice unikátní. Tato pracovní plocha má v sobě zabudovaný systém Lock-in, který Vám umožňuje nejenom zvětšit pracovní prostor ,ale i ho přizpůsobit podle vašich představ. Více o těchto doplňcích se můžete dozvědět na našem e-shopu  http://www.zebriky-tmt.cz/lock-in-doplnky/ O proti konkurenci je tato pracovní plocha o moc využitelnější.

Další bod je celková konstrukce štaflí a schůdků řady 716 a 717. Sklolaminátové žebříky mají výhody o proti ,,obyčejným'' hliníkovým ve všech směrech. Sklolaminát také nevsakuje vlhkost, není oslabován sluncem, nerezaví je ale oproti jiným velice robustní a pohodlnější. Jednu z velkých výhod ale má a ta je prioritní, je bezpečnost! Sklolaminát jako materiál je nevodivý, takže je ho bezpečné používat při práci s elektřinou, nebo kdekoliv na stavbě, kde je možné přijít do kontaktu z elektrickým proudem. O proti hliníku je to veliký pokrok. Zde vám napíši krátkou historii vývoje materiálu, ze kterého se žebříky vyráběly a stále vyrábějí. První byli dřevěné, pak zakladatel firmy Werner začal používat hliník a nyní je nová éra materiálu SKLOLAMINÁT. Tato velice krátká lekce historie by vám měla pomoci proč sklolaminát je tou nejlepší volbou a proč Werner produkty jsou kvalitní a v popředí vývoje. Značka Werner inovuje celý svět pracovních pomůcek k lezení.

Pokud jsem Vás ještě nepřesvědčil, že Werner je ta pravá značka, kterou byste měli mít jako profesionální řemeslníci, tak Vám řeknu ještě jeden bod porovnání.

Štafle a schůdky Werner používají patentovaný systém EDGE® .Je to kombinace lisované výztuhy a podložky, tento systém se nachází na spodní části štaflí a schůdků. Tento jednoduchý systém je ale nejdůležitější částí Werner produktů. Nohy jsou jediným kontaktem s povrchem a systém EDGE® Vám zajišťuje bezpečnost při práci. Tyto bytelné, robustní nohy pomáhají stabilitě celých štaflí a schůdků. O proti produktu ,,obyčejných'' hliníkových žebříků bez tohoto systému, které mají nestabilní a velice malý kontakt s povrchem se budete cítit více bezpečně a pohodlně na Vašich nových žebřících značky Werner.

Tento článek by mohl být ještě 3 krát delší, ale myslím si, že tyto 3 body by Vás měli přesvědčit, proč tyto štafle a schůdky, ale i celkově produkty značky Werner jsou jedinou a tou nejlepší volbou.

Autor - Tomáš Urbanec jr