Werner Teleskopická plošina AP2030

Tato pracovní plošina je nejpokročilejší s řady profesionálních plošin Werner. Díky teleskopickým nohou se dostanete ještě výše než s klasickou plošinou. 

Jednoduchý systém vám umožní plošinu vzít a vytáhnout do vaší požadované výšky. Nášlapnou plochu vytáhnete až do výšky 0.76m a tím dosáhnete do 2,51m. Tady ale multifunkčnost tohoto produktu nekončí. Díky teleskopickým nohám si můžete plošinu postavit i na schodiště. Konce nášlapné plochy jsou obaleny gumovou koncovkou a tím chrání povrch, takže tuto plošinu je bezpečné používat i na hotových površích. Kombinujte10 pozic a zajistěte si pohodlí při práci. 

Pořádná nosnost je základem

Teleskopická pracovní plošina má velkou nášlapnou plochu a je ideální pro všechny typy práce. Je vyrobena z hliníku pro odlehčení bez kompromisu kvality a pevnosti.  I přesto, že doporučená nosnost výrobcem je určena 136kgtak my jsem ji osobně otestovali na 300kg. Plošina vydržela bez jakéhokoliv prohnutí či poškození. Celková váha překladů 220kg + 83kg moje váha.

Díky vroubkovanému povrchu je plošina protiskluzová a pohodlná při práci. Pokud hledáte plošinu na které se nemusíte bát chodit agresivněji tak jste na správném místě, protože velikost nášlapného povrchu činí 35 cm na šířku116 cm na délku a díky 11 centimetrové tloušťce se Vám nebude prohýbat pod nohama.

Stačí jen vzít a přenést kam potřebujete

Opakované skládání a rozkládání jiných pracovních plošin může být velice nepraktické a někdy až otravné. Tomuto problému se jednoduše vyhnete s naší pracovní plošinou - AP2030

Plošina je vybavena madlem Easy-Grab™, které Vám usnadní plošinu přenášet po pracovišti. Výhod je hned několik. Nemusíte plošinu nikdy skládat. Na začátku dne ji rozložíte, při svačině si na ni pohodlně sednete a na konci dne ji zase složíte. Další výhoda je, že do jedné ruky vezmete plošinu do druhé materiál a přesunete se na nové pracovní místo.

Už nikdy nemusíte Vaši novou pracovní plošinu skládatstačí vzít a jít.

Chytrý a jednoduchý systém nohou

Nohy pracovní plošiny jsou vybaveny samo-zacvakávacím systémem, který se stará o stabilitu při práci. Tento systém funguje velice jednoduše a zvládne ho ovládat úplně každý. 

Když máte plošinu v uzavřeném stavu jednoduše jednou rukou zmáčknete pojistku. Nohy vyklopíte a ty se sami  zamknou, takže se Vám nikdy nestane, že se plošina sama uzavře při používaní. Při uzavření plošiny opět stáhnete pojistku a nohy sklopíte. Nemusíte se obávat, že se Vám plošina rozevře při přepravě. 

Jistota při práci

Skládací nohy jsou vyrobeny z pevného hliníku. Na plošinu si jednoduše vylezete díky vroubkovaným nášlapům. Nemusíte se bát plošinu používat na jakémkoliv povrchu, pogumované konce nohou nepoškrábou ani nezabarví žádný povrch.

Při našich testech jsme řešily asi nejdůležitější vlastnost jakékoliv pracovní plošiny a to je balanc. Tento problém zvládá naše plošina na jedničku. Na plošině jsme chodily z jedné strany na druhou a ujistili jsme se, že ať už stojíte uprostřed nebo na kraji nikdy se plošina ani nehne, drží jak přibitá.

Plošinu si složíte pro jednoduché uskladnění

Skladování Vašeho nářadí a pracovních pomůcek je důležité. Ne každý má přístup k velkým skladovým prostorům a proto po ukončení práce si plošinu můžete sklopit zcela naplocho a to do výšky 11cm, takže ji jednoduše naložíte i do osobního vozu.